Hästboxen Elegant

En stilren och elegant hästbox som pryder ditt stall. En kraftig och tyst skjutdörrskonstruktion gör stallet lättarbetat.

Öknaskolan i Tystberga

Öknaskolan , Sörmlands Naturbruk i Tystberga har utnyttjat ett gammalt svinstall för att åstadkomma ett vackert häststall med fjorton hästboxar plus en skötsel- och undervisningsdel. Eftersom både lokal och fönster är kvadratiska, valde Öknaskolan våra dekorationsbågar för att lätta upp stallets helhetsintryck.

Dekorationsbågarna är ett extra tillbehör som kan användas till modellerna Flexibel och Elegant. Att hästboxarna är tysta uppskattas både ur trivsel- och undervisningssynpunkt. Telefon 0155-264800.

Den befintliga lokalen på Öknaskolan tillät två rader hästboxar med stallgång i mitten och dessutom stallgångar på hästboxarnas baksidor. Hästboxarnas mellanväggar är täta längst bak, för att hästarna ska ha en ostörd boxdel. Modell Elegant har samma konstruktionsfördelar som modell Flexibel. Du kan välja mellan fyllning av ekplank som på bilderna, granplank eller återvunnen plastplank som kan vara grå,  grön, svart, rödbrun eller beige.

Warpnäs gård

Angelica Gustafsson på Warpnäs Gård i Vålberg utanför Karlstad har ett femtiotal travhästar tillsammans med sina föräldrar Berne och Eva. Familjen skaffade först tolv hästboxar av modell Elegant, sedan ytterligare femton boxar och slutligen ytterligare fjorton hästboxar av modell Elegant.

Warpnäs hästboxar är 3,3 meter breda men vi tillverkar naturligtvis med valfria mått. Här med fyllning av ekplank behandlad med transparent kinaolja.

Som på alla våra boxmodeller är dörrarna i stängt läge helt tysta. Också de öppningsbara gallren i dörrarna är helt tysta, eftersom de både i stängt och öppet läge sitter något i spänn.