hastbox-oknaskolan-elegant-atcho-lemir
hastbox-oknaskolan-elegant-campos
hastbox-oknaskolan-elegant-stallgang
hastbox-oknaskolan-elegant-vinkel
hastbox-oknaskolan-elegant
previous arrow
next arrow

När du slår igen dörren, går den nedtill mot en sned yta på hörnstolpens stoppklack, så att dörren hamnar lite grann i spänn. Därigenom försvinner allt dörrskrammel och du har en helt tyst hästbox.

Öppningsbart galler i dörren. Både i stängt och öppet läge får du trycka till med ett finger så att gallret hamnar lite i spänn, innan det svarta låset på bilden slår i lås. Då sitter gallret en aning i spänn och är helt tyst. Det ger dig marknadens tystaste hästbox.

I den ände av kullagerskenan där dörren slår i lås, sitter en V-formad stoppklack för skjutdörrens låskolv. Vår stallinredning har kraftiga hörnstolpar med minimum 60×60 mm.

Flexibel levereras som standard utan foderöppning i fronten. Vid behov av foderöppning, diskutera det med oss.

Öknaskolan i Tystberga

Öknaskolan , Sörmlands Naturbruk i Tystberga har utnyttjat ett gammalt svinstall för att åstadkomma ett vackert häststall med fjorton hästboxar plus en skötsel- och undervisningsdel. Eftersom både lokal och fönster är kvadratiska, valde Öknaskolan våra dekorationsbågar för att lätta upp stallets helhetsintryck.

Dekorationsbågarna är ett extra tillbehör som kan användas till modellerna Flexibel och Elegant. Att hästboxarna är tysta uppskattas både ur trivsel- och undervisningssynpunkt. Telefon 0155-264800.

Den befintliga lokalen på Öknaskolan tillät två rader hästboxar med stallgång i mitten och dessutom stallgångar på hästboxarnas baksidor. Hästboxarnas mellanväggar är täta längst bak, för att hästarna ska ha en ostörd boxdel. Modell Elegant har samma konstruktionsfördelar som modell Flexibel. Du kan välja mellan fyllning av ekplank som på bilderna, granplank eller återvunnen plastplank som kan vara grå, grön, svart, rödbrun eller beige.

warpnas-hastbox-hammars-elegant
warpnas-hastbox-elegant-valberg
warpnas-hastbox-elegant
warpnas-hastbox-elegant-anglelica-gustafsson
previous arrow
next arrow

Warpnäs gård

Angelica Gustafsson på Warpnäs Gård i Vålberg utanför Karlstad har ett femtiotal travhästar tillsammans med sina föräldrar Berne och Eva. Familjen skaffade först tolv hästboxar av modell Elegant, sedan ytterligare femton boxar och slutligen ytterligare fjorton hästboxar av modell Elegant.

Warpnäs hästboxar är 3,3 meter breda men vi tillverkar naturligtvis med valfria mått. Här med fyllning av ekplank behandlad med transparent kinaolja.

Som på alla våra boxmodeller är dörrarna i stängt läge helt tysta. Också de öppningsbara gallren i dörrarna är helt tysta, eftersom de både i stängt och öppet läge sitter något i spänn.

Visste du att du kan betala med Wasa Kredit?>>