Vissa säger sig ha marknadens tystaste stall – vi har det! Dörrarna stänger mot en dämpande gummikon (se vänster bild). Det gör att uppbromsningen sker succesivt och ljudlöst. När dörren är stängd ligger gummikonen och trycker dörren utåt, så att allt glapp och skrammel försvinner. När du stänger våra slagdörrar sker det med ”Hammarskänsla”, det vill säga ljudlöst.

En svaghet i många stall med slagdörrar är att dörrarnas gångjärn slits så att dörrarna sjunker ner på låssidan, så att låskolven inte går i låsmottagaren. Vi har därför valt tjockväggiga 40 mm gångjärnshylsor med 28 mm axeltappar för att minska slitaget. Samtidigt har låsmottagaren ett 40 mm högt spår för att tillåta sjunkning.

Våra kraftiga ramar och 60×60 mm stolpar bidrar till den gedigna känslan i stallet. En inredning ska vara tyst, kraftig och fungera utan irriterande justeringar. Det ska vara ett nöje att gå ut i stallet, det kommer du att uppleva i ett stall med våra boxar!

Väljer du öppningsbara galler i dörrarna så är de också helt tysta, både i öppet och stängt läge. I båda lägena sitter gallret lite i spänn. På så sätt blir gallret stumt och skallrar inte.

Som med all vår inredning är slagboxdörrarna tillverkade med många års erfarenhet i ryggen. Du kan känna dig säker på att få ett stall att trivas med i många år framöver!

Låga slagdörrsboxar kan fås med olika höjder. På bilden är höjden 1400mm
hastboxar-slagdorr-32
hastboxar-slagdorr-rattvik-lackade-32
hastboxar-slagdorrar-32
slagdorrar-elegant-rattvik-pulverlackade-32
previous arrow
next arrow

Vi har slutat att leverera lackerad inredning och varmförzinkar den. Här modell Elegant i rött med beige plastplank hos travtränare Lutfi Kolgjini i Veberöd. Trots att det är ett stall med 36 boxar är ljudmiljön utmärkt.

Visste du att du kan betala med Wasa Kredit?>>