Hästboxen Flexibel

Detta är den mest flexibla av våra hästboxar. Enkel att anpassa efter era behov och konstruerad för att ge en tyst stallmiljö.

hastboxar-hammars
hastboxar-modell-flexibel
hastboxar-flexibel-vaggfaste
hastboxar-hast-boxar
hastboxar-vaggmonterad-plastplank
hammars-hastbox-flexibel
hastbox-inredning
slagdorrar-elegant-rattvik-pulverlackade-32
previous arrow
next arrow

Du kan välja dina hästboxar med fyllning av plastplank gjorda av returplast som på bilderna ovan, alternativt gran eller ek.

Du kan välja mellanväggar med galler, täta väggar till full boxhöjd eller täta väggar ända till tak. Du kan välja våra standard hörnstolpar  av fyrkantprofil 60 x 60 mm, bärande hörnstolpar upp till 100×100 mm eller använda dina egna hörnstolpar av trä eller stål.

Du kan välja vår standardhöjd 2250 mm eller annan höjd som du föredrar. Vi levererar normalt vår stallinredning modell Flexibel varmförzinkad med 73 mm springa mellan de stående 26,9 mm rören.

Om du har bråttom med leveransen av dina hästboxar, kan vi normalt leverera fronter och mellanväggar med 3 meter- och 3,5 meters längd direkt från lager inom 3-5 arbetsdagar. Om du har specialmått kan du kan sedan enkelt kapa fronten/mellanväggen med en vinkelslip till önskad längd och borra två hål. Sedan är det klart att montera hästboxarna.

Kan du vänta längre så får du all stallinredning anpassad till dina mått.

Till dina hästboxar kan du välja dörrar med öppningsbart dörrgaller, fast galler eller helt utan galler.

Vi har grå plastplank i lager, förutom det finns ett flertal färger att beställa. Fråga oss om du har några önskemål.

När du slår igen dörren, går den nedtill mot en sned yta på hörnstolpens stoppklack, så att dörren hamnar lite grann i spänn. Därigenom försvinner allt dörrskrammel och du har en helt tyst hästbox.

Öppningsbart galler i dörren. Både i stängt och öppet läge får du trycka till med ett finger så att gallret hamnar lite i spänn, innan det svarta låset på bilden slår i lås. Då sitter gallret en aning i spänn och är helt tyst. Det ger dig marknadens tystaste hästbox.

I den ände av kullagerskenan där dörren slår i lås, sitter en V-formad stoppklack för skjutdörrens låskolv. Vår stallinredning har kraftiga hörnstolpar med minimum 60×60 mm.

Flexibel levereras som standard utan foderöppning i fronten. Vid behov av foderöppning, diskutera det med oss.

Visste du att du kan betala med Wasa Kredit?>>