Kraiburg Stallmattor

Kraiburg båspallmatta KIM på rulle.

Vi säljer hela Kraiburgs sortiment av stallmattor för sjukboxar, gångar, liggbås, skrapgångar, uppsamlingsfållor. betongspalt, och uppbundna stallar. Vår långa erfarenhet gör att vi kan rekommendera en optimal lösning.

Linutgödsling & Hydraulutgödsling

LR Hydraulutgödsling – Ett heltäckande program för alla typer av stall för kor och svin.

Linutgödsling

Utgödsling med suverän driftsäkerhet ifrån LR-system. Motoralternativ: Från 0,75 kw till 2,2 kw.  Som standard har man 1,5 kw till spaltrännor. Framföringshastighet på skrapor är 5-15 m/min. Drivstationer finns för vägg- eller golvmontage alternativt fristående stolpstativ.

Hydraulutgödsling

LR Hydraulutgödsling tryckare. Komplett program för ert stall. Från gaveltryckare till upp till 3 meter breda spaltrännor. Egen tillverkning av hydraulcylindrar och aggregat. Anläggningen tillverkas och passas samman så att det ska passa enligt ert önskemål, tack vare ett brett urval av cylindrar, hydraulaggregat och skrapor.

Centralenhet 3 kW komplett

Tillsammans med vår specialanpassade vattenkopp Isfri är detta ett bra alternativ som kan ge dig frostfritt vatten ned till -30°C. Vi har även eluppvärmda såväl som vanliga vattenkoppar.