Hästbox Sober

En stilren inredning som ger dig god kontakt med din häst. Den finns både för fullstora hästar och för ponnyer med ett stort urval av fyllnadsmaterial.

Sober på Bashults gård

På Bashults Gård strax utanför Jönköping, har Angelica och Martin Hytting åstadkommit ett vackert och funktionellt häststall med totalt sexton boxar och serviceavdelning. Övervåningen håller på att inredas med övernattningsrum och undervisningsdel. På bilderna syns två boxar av modell Sober.

Den vänstra för fullstora hästar med fronthöjd 1,5 m och bredd 3,5 m och den högra shettisboxen med fronthöjd 1,2 m och bredd 2,1 m. De sexton boxarna består både av modellerna Sober, Exklusiv och  Elegant. Du får din stallinredning tillverkad med valfria mått. Boxarna har tysta slagdörrar som stänger mot gummikoner. Här med fyllning av ekplank behandlad med transparent kinaolja.

Mellanväggar & Stolpar

Vi har mellanväggar i många modeller. Du kan välja mellan fyllning av ekplank, granplank eller plastplank i färgerna grå, grön, svart, brun och beige. Du kan välja mellanväggar med galler, täta väggar till full boxhöjd eller täta väggar till tak. Höjden på mellanväggarna är 2250 mm. Alla modeller går att få galvaniserade eller lackade.

Vi kan leverera stålstolpar eller ekstolpar av valfri dimension. Vi rekommenderar minst 70×70 mm i stål och 100×100 mm för ek. Har ni befintliga stolpar kan vi använda dessa.

Fem års garanti
Tack vare vår satsning på hög kvalitet lämnar vi fem års garanti.

Hästbox Sober
Du får din stallinredning tillverkad med valfria mått. Boxarna har tysta slagdörrar som stänger mot gummikoner. Här med fyllning av ekplank behandlad med transparent kinaolja.