Hemsidan är under uppbyggnad och en del produkter saknas. Vår gamla hemsida går att besöka här : http://gamla.hammars.se/ (Obs! vissa priser och artiklar är inaktuella!)

Planerskopor

Vi har säljer och tillverkar planerskopor till L30, Trima, Terex, mfl. Kraftig RHS-balk samt skärstål och slitdelar av borstål. Raka kanter tillåter dig att bära t.ex plank & rör. Utdragen bakkant underlättar hyvling bakåt. Kan utrustas med fäste för laser samt lastkrok.

Gallerskopor

Gallerskopa med slitdelar av Hardox och skärstål av borstål. Lång botten med längsgående ribbor ger hög kapacitet vid sortering. Standard galleravstånd 50 mm (andra anstånd tillverkas på beställning). Finns med S30 – S70 fäste samt bredd mellan 1200 – 1600 mm.

Djupskopor från S30 till S70

Egentillverkade tandskopor med påkostat utförande med ribbad botten och borstål i spetsarna. Förutom vårt standardsortiment kan vi specialtillverka skopor med andra dimensioner.

Redskapsfästen grävare

Vi har grindfästen för insvetsning och skoptak mm.

Ett grindfäste av typ S60 för insvetsning på befintlig skopa
Ett grindfäste av typ S60 för insvetsning på befintlig skopa

Vi har nyligen lanserat en egenkonstruerad serie gripar och gripfästen. Våra Entreprenadgripar är inte konverterade timmergripar utan från grunden konstruerade med grävmaskinsanvändning i åtanke. Griparna kan kombineras med en uppsjö av fästen för att passa just din maskin.

Innovativt rotorfäste

Frustrationen över att använda kryssfästen till entreprenadgripen fick vår utvecklare till att ta fram rotorfästet. Fästet kan låsas i flera positioner eller användas friroterande.

Välkommen till Hammars

Vi är ett företag beläget ca 2 mil norr om Falun djupt in i dalarnas skogar. Vi tillverkar och säljer entreprenadredskap som är väl utprovade och av hög kvalité. Vi har många redskap i lager men vi tillverkar även på beställning enligt kunds önskemål